неделя, 12 юли 2020 г.

Дизайн на входната врата от Борман


В миналото отдавали голямо значение на първото впечатление. Входа на къщата говорело много за една къща и нейните стопани. Днес входната врата при Борман е усъвършенствана и представлява неограничена възможност за лична изява. 


Какво можете да направите, за да придадете индивидуалност на входа на вашия дом?
·         Добавете неповторимото присъствие на външното осветление.
Помислете за ефекта на осветлението около входната врата Борман. Добре преценете размера и пропорцията. Старайте се да не допусне грешка от да поставите огромни осветителни тела, вместо да добавите само леко присъствие.
·         Номер на дома.
Обикновено номерата на сградите трябва да бъдат поставени в близост до входната врата и върху лек или по контрастен фон, който дава възможност за ясна видимост и през нощта.
·         Боядисайте вратата на Борман в цвят , че се откроява от останалата част на къщата.
Опитайте с красиво историческо синьо – силен цвят, който ако омекотите леко със сиви оттенъци, ще се получи нещо неповторимо.
Добре е да знаете, че:
·         осветление ще бъде по-приветливо, ако това е разположено по-ниско, така че не закачайте базата на осветителното тяло твърде високо.
Общи изисквания: мястото за монтаж на осветителното тяло на стената трябва да е между 170 и 180 см над земята.
·         Най-добър материал.

Разучете предварително кой материал ще е най- подходящ за използване във вашия регион. Климатичните условия често изискват използването на специфични строителни материали и материал за входните врати. Същото се отнася за покритието на входната врата. Не пренебрегвайте тази подробност.
Ето шест допълнения, които ще променят излъчването на  всяка входна врата :
Номер на къщата. Неговият стил трябва да си подхожда с останалите външни аксесоари, но ​​не трябва да си съвпада с тях.
Пощенска кутия със слот за релси! Чудесно! Благодарение на този слот, вашата пощенска кутия ще бъде на безопасно и сухо място вътре в къщата докато сте на почивка, още повече това е чудесен декоративен детайл.
Изтривалка. Това е един ключов аксесоар, който спомага за запазването на пода. Изтривалката е задължителен, довършителен детайл и има може да се намери в различни оригинални стилове. 

Сандъчета със засадени цветя или някаква сезонен зеленина. Саксиите и сандъчетата са един от най-красивите начини да кажете "Добре дошъл" още от входа на дома.
Чукало на вратата. Добавете малко блясък с полирано месингово чукало - бижу за вашата врата! Няма как да не впечатлите с класически пръстен или S стил на чукчето. То ще допълни чара на вашата входна врата.
 8 лесни и евтини начини за освежаване на входната врата:
1.      Пребоядисайте вратата си и я стегнете.
2.      Сменете предните осветителни тела.
3.      Сменете цифрите на номера на къщата.
4.      Сменете касата или бравата.
5.      Изберете ефектни саксии за входа.
6.       Изберете нова изтривалка в естествен кокосов или основен черен цвят.
7.      Сложете нова пощенска кутия.
Различните модели блиндирани входни врати можете да погледнете на страницата за входни врати на Борман България. Ще откриете и много други идеи за поддръжка на Вашите врати.

Няма коментари:

Публикуване на коментар